ساخت غرفه

ساخت غرفه

ساخت غرفه

ساخت غرفه

ساخت غرفه نمایشگاهی یکی از مهم ترین گام ها در راستای حضور در یک نمایشگاه می باشد . تمامی شرکت ها ٬ با توجه به حوزه کاری خود در نمایشگاه های مختلف حضور پیدا می نمایند و برای هر چه بهتر دیده شدن ٬ نیاز به یک غرفه با طراحی شکیل خواهند داشت . ساخت غرفه در نمایشگاه های مختلف دارای قوانین و مقررات خاصی می باشد که این قوانین و مقررات با توجه به برگزار کننده و محل برگذاری آن نمایشگاه می تواند متفاوت باشد . ساخت غرفه می تواند به با متریال های متفاوت صورت پذیرد که هر یک از آن ها با توجه به نیاز مشتری و بودجه آن می تواند ظاهری آراسته به محل تبلیغ کسب و کار آن شرکت بدهد . غرفه سازی به طور کلی به ۳ دسته غرفه های خود ساخته ( چوبی ) ٬ غرفه های مدولار و غرفه های اسپیس فریم تقسیم می شود که در میان آن ها ٬ غرفه های چوبی دارای قدرت طراحی بالاتری می باشد . در ادامه به مراحل ساخت یک غرفه نمایشگاهی می پردازیم .

مراحل ساخت غرفه نمایشگاهی

مراحل ساخت غرفه نمایشگاهی

در ابتدا برای ساخت یک غرفه نمایشگاهی احتیاج به کسب مجوز از سمت برگزار کننده آن نمایشگاه خواهیم داشت . شرکت نیسا طرح با توجه به در اختیار داشتن گرید A از سمت شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی ایران و انجمن صنفی کارفرمایی غرفه سازان قادر خواهد بود تا در راستای کسب مجوز غرفه سازی شما اقدام نماید و از صفر تا صد پروژه ساخت غرفه شما را به عهده گیرد که این مجوز در نمایشگاه هایی مانند نمایشگاه بین المللی تهران بسایر حائز اهمیت می باشد . با توجه به برگزار کننده و متراژ غرفه شما ٬ مبلغی تحت عنوان ضمانت از سمت شرکت غرفه سازی به حساب برگزار کننده آن نمایشگاه واریز می گردد تا در صورت بروز هرگونه خطا و آسیب رساندن به محیط نمایشگاه ٬ به عنوان جریمه نقدی از آن استفاده شود . بنابراین غرفه ساز خود را متعهد می داند که کار غرفه سازی خود را به نحو احسن انجام دهد تا مشمول جریمه نقدی از سمت برگزار کننده نمایشگاه نشود .

پس از کسب مجوز های لازم جهت غرفه سازی و تایید طرح نهایی که از قبل توسط کارفرما ( شرکتی که برای آن غرفه سازی می شود ) تایید شده است ٬ در ساعت معین شده از سمت نمایشگاه ٬‌ تیم ساخت و ساز وارد سالن ها شده و مراحل مختلف غرفه سازی آغاز می شود .

کف ریزی

کف ریزی غرفه

با توجه به پلانی که از سمت نمایشگاه به شرکت ها داده شده ٬ محل قرارگیری غرفه در سالن مشخص می شود و تیم ساخت ساز در آن پلان شروع به کف ریزی می نمایند . کف ریزی معمولا از طریق جایگذاری مکعب های چوبی ٬ فلزی و یا پلاستیک فشرده ۱ متر در ۱ متر و به ارتفاع ۱۰ سانتی متر صورت میگیرد که علاوه بر مشخص کردن زمین ساخت ساز ٬ شرایط پارکت ریزی و یا قرار دادن موکت را فراهم می نماید . کف ریزی نیز دارای مدل ها و جنس های متنوعی می باشد و ارتفاع آن گاها می تواند از ۱۰ سانتی متر نیز پایین تر شود . تمامی این مسائل بستگی به سلیقه کارفرما بوده و از نظر نوع کف ریزی استفاده شده هیچ محدودیتی از سمت شرکت غرفه سازی نمی توان قائل شد اما با توجه به اهمیت کم آن در زمینه غرفه سازی ٬ معمولا شرکت های ساخت غرفه با توجه به نوع کفی که در انبار خود در اختیار دارند اقدام به این کار می نماید تا از لحاظ هزینه نیز برای کارفرما مقرون به صرفه تر باشد .

پارکت یا موکت

پارکت و موکت در ساخت غرفه

با توجه به طرح تایید شده و سلیقه کارفرما ٬ کف غرفه به وسیله پارکت و یا موکت ( با رنگ دلخواه ) پوشانده خواهد شد . به طور معمول در بسیاری از غرفه ها از پارکت استفاده میشود و بدیهی است که با توجه به موجود بودن پارکت در انبار هر غرفه ساز ٬ استفاده از آن برای کارفرما دارای توجیح اقتصادی بیشتری می باشد . اما این مسئله دلیل بر محدودیت شما در انتخاب پوشش غرفه نمی باشد و شما می توانید کف غرفه خود را با هر رنگ از موکت و یا هر طرح از پارکت بپوشانید تا به آن چه که در ذهن خود دارید بیشتر نزدیک شوید .

ساخت و ساز غرفه نمایشگاهی

ساخت و ساز غرفه نمایشگاهی

بعد از کف ریزی و پوشاندن آن توسط پارکت و یا موکت ٬ عملیات ساخت غرفه و یا به اصطلاح نجاری غرفه شروع خواهد شد . تیم نجاری با توجه به طرحی که از قبل در دست دارد ٬ اقدام به ساخت غرفه شما می نماید . این ساخت و ساز شامل دیوار چینی ٬ باکس های هالوژن ٬ میز های کانتر و … می شود و تمامی آن ها از طریق استفاده از متریال نئوپان درجه یک و یا MDF ( بسته به نیاز کارفرما ) صورت می پذیرد . کیفیت کار نجار و استفاده و از متریال مرغوب ٬ حرف اول را در ساخت یک غرفه نمایشگاهی خواهد زد و شرکت مهندسی معماری نیساطرح با توجه به در اختیار داشتن تیم ساخت و ساز حرفه ای و نجاران ماهر خود به شما این اطمینان را میدهد تا غرفه نمایشگاهی شما به بهترین شکل ممکن ساخته خواهد شد .

برق کشی غرفه

برق کشی غرفه

پس از ساخت و ساز ٬ نوبت به برق کشی غرفه خواهد رسید . برای ساخت غرفه از ابتدا مجوز انشعاب برق ۳ فاز از سمت نمایشگاه صادر میگردد و برق کار نیز با استفاده از جعبه فیوز هایی که در اطراف هر غرفه وجود دارد ٬ برق غرفه را تامین می نماید . هر غرفه با استفاده از هالوژن ٬ پرژکتور ٬ نور های SMD ٬ مهتابی و … از لحاظ نور تامین میشود و با توجه به نیاز کارفرما تعداد مورد استفاده از هرکدام میتواند متغییر باشد . محل قرارگیری هر یک از این نور ها معمولا از قبل در طرح مشخص شده است و حتی در باکس های هالوژن تعداد آن ها نیز ذکر می شود . با این حال در هنگام نصب ٬ تعداد نور ها قابل تغییر بوده تا با توجه به نور طبیعی محیط و سالن ٬ غرفه شما بیش از حد پر نور و یا کم نور نباشد .

نقاشی

نقاشی غرفه نمایشگاهی

پس از اتمام نجاری ٬ نوبت به نقاشی غرفه شما خواهد رسید . تیم نقاشی در ابتدا شروع به بتونه کاری کرده و پس از خشک شدن و سنباده کردن ٬ شروع به نقاشی خواهد کرد . براساس طرح تایید شده توسط کارفرما ٬ کار نقاشی غرفه شروع می شود تا غرفه شما جلوه ی بیشتری پیدا نماید . درصورتی که رنگ خاصی مد نظر کارفرما باشد تیم نقاشی از همان استفاده می نماید و در غیر این صورت در ساخت غرفه معمولا از رنگ پلاستیک استفاده میشود .

نصب لایت باکس ها ٬ نوشته ها

نصب لایت باکس و نوشته غرفه

در این مرحله با توجه به طرح ٬ تیم نجاری شروع به نصب لایت باکس ها می نماید . با توجه به طرحی که خود کارفرما و یا تیم ما آماده می نماید ٬ لایت باکس ها به چند دسته تقسیم می شوند . بک لایت ٬ فلکسی ٬ پوستر و … از انواع چاپ های مخصوص لایت باکس می باشند که با توجه به نیاز کارفرما می توان از هر یک از آن ها استفاده کرد .
نوشته ها ٬ لوگو و سایر مشخصات یک شرکت نیز در نوع جنس خود دارای تنوع می باشند . شما می توانید برای نوشته ها ٬‌لوگو و سایر مشخصات خود از جنس های پلکسی ٬ پلکسی یونولیت ٬ استیکر ٬ استیکر یونولیت ٬برش CNC چوب و … استفاده نمایید که هر یک از آن ها جلوه ویژه ای به غرفه شما خواهند بخشید .

تجهیزات نمایشگاهی

تجهیزات غرفه نمایشگاهی

کارفرما با توجه به نیاز خود می تواند از تجهیزات نمایشگاهی متفاوتی بهره مند شود . به عنوان مثال می توان به تجهیزاتی نظیر : میز و صندلی CIP ٬ میز و مبل VIP ٬ آبسرد کن ( یخچال دار یا معمولی ) ٬ جا کاتالوگی ٬ ویترین گردان و … اشاره کرد . تنوع این گونه محصلات در هر دسته از آن محدود بوده و شما می توانید با توجه به سلیقه خود هر یک از آن ها را برای استفاده در غرفه خود انتخاب نمایید . این تجهیزات به صورت اجاره ای در اختیار شما قرار خواهد گرفت و شما می توانید از زمان افتتاحیه تا اختتامیه نمایشگاه خود از آن ها بهره ببرید .

نظافت

نظافت غرفه های نمایشگاهی

در نهایت غرفه شما توسط تیم نظافت ٬ به طور کامل تمیز خواهد شد و شما می توانید برای چینش محصولات خود اقدام نمایید . لازم به ذکر است که به دلیل نظافت سالن های نمایشگاه در ساعات پایانی روز آخر ساخت ساز ٬ غرفه شما بعد از نظافت نیز مقداری گرد و خاک خواهد گرفت . از این رو ما به غرفه داران پیشنهاد میکنیم تا در روز افتتاحیه یک دستمال برای تمیز کردن مجدد شیشه های میز کانتر و یا نوشته های خود به همراه داشته باشند تا با خیالی آسوده بتوانند از شرکت در یک نمایشگاه لذت ببرند و به خوبی بدرخشند .

تخریب

تخریب غرفه های نمایشگاهی

پس از اتمام تاریخ نمایشگاه نوبت به تخریب خواهد رسید . در این قست از کار دیگر کارفرما دخیل نبوده و تیم نجاری برای تخریب سازه ساخته شده به محل برگزاری نمایشگاه اعزام می شوند تا پس از تخریب و خالی کردن پلان مربوطه ٬ سالن را برای برگزاری نمایشگاه بعدی آماده نمایند .

به طور کلی مدت زمان ساخت و ساز و تخریب غرفه های نمایشگاهی از سمت محل برگزاری آن نمایشگاه به شرکت های غرفه سازی اعلام میشود و بسته به محل برگزاری آن نمایشگاه ٬ مدت زمان ساخت و ساز می تواند متغیر باشد .

شرکت مهندسی معماری نیسا طرح با بیش از ۱۰ سال سابقه تخصصی در زمینه طراحی و ساخت غرفه های نمایشگاهی قادر خواهد بود تا تمامی این مراحل و پروژه غرفه سازی شما را از صفر تا صد به عهده گیرد و با بهره مندی از نیروهای متخصص خود ٬ تمامی مراحل ساخت غرفه شما را به نحو احسن انجام دهد . شما می توانید با در اختیار گذاشتن پلان خود در اختیار طراحان ما ٬ کار غرفه سازی خود را شروع نمایید و از تجربه یک همکاری موفق با مجموعه نیسا طرح بهره مند شوید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *